Katso esimerkit käyttökohteista.

MOD-tuoteperheen moduulipaneelit ovat valmistettu laadukkaista komponenteista ja tästä syystä niitä voidaan käyttää vaativimmissakin olosuhteissa. MOD-valaisimet löytävät paikkansa kohteista, joissa tarvitaan hyvin viimeisteltyä valaisinta, sekä laadukasta ja kustannustehokasta valaistusta.
MOD-tuoteperhe on high end -tason LED-valaisin kohteisiin, jossa energiatehokkuuden sekä valon laadun on oltava paras mahdollinen kustannustehokkuutta unohtamatta.

MINI -paneelimme ovat energiatehokkaita ja monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää vaativimmissakin olosuhteissa. MINI on saatavilla kolmella eri värilämpötilalla:

 

  • 3000K lämmin valkoinen
  • 4000K neutraali valkoinen
  • 5500K viileä valkoinen

 

Minipaneeli on tarkoitettu uppoasennettavaksi kiinteästi levy- tai paneelikattoon. Tuotteelle myönnämme viiden vuoden takuun. 

Our GLASS panels are energy efficient and versatile. They are available on three different CCTs:

 

 

 

  • 3000K, warm white
  • 4000K, neutral white
  • 5500K, cool white

 

 

 

The panels are recessed products for indoor ceilings, and they have 5-year warranty.

Löydät valikoimastamme laadukkaat LED-nauhat ja profiilit lukuisiin käyttökohteisiin, mm. epäsuoraan valaistukseen, keittiön ja kodinhoitohuoneen yläkaapistojen alle, verhovaloksi jne.

Our TRIPLE industrial luminaires are fit for heavy-duty usage. Dustproof, waterproof and shockproof luminaires are used in industrial lots, warehouses and parking spaces.

TRIPLE SUPER -sarjalla pystytään vastaamaan suurpainenatrium-, elohopea- ja monimetallisyväsäteilijöiden asettamaan haasteeseen. Kun perinteisen loisteputkirungon kokoisesta valaisimesta (TRIPLE SUPER) lähtee ulos 20000 lumenia, voidaan tuotteella suunnitella kohteita, joissa vaaditaan voimakkaan ja laadukkaan valon lisäksi eliniältään sekä fyysisiltä ominaisuuksiltaan kestävää valaisinta.

HIGHBAY S -LED-valaisimilla korvaat useat vanhan tekniikan syväsäteilijät erittäin energiatehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

Kestävät LED-valaisimet räjähdysvaarallisiin tiloihin (vyöhyke 2).

Tyylikkäät ja energiatehokkaat LED-valaisimet piha- ja puistoalueiden valaisemiseen.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest